can-efan Admin
Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 32 Nerden : tarsus İş/Hobiler : tek hobim ve ilgi alanım ebru gündeş Kayıt tarihi : 20/02/08
| Konu: Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım Salı Mart 04, 2008 6:50 pm | |
| EBRU Gündeş , Kıbrıs Acopulco Otel`de düzenlenen özel gecede sahne aldı. Geçtiğimiz günlerde adı Oktay Kaynarca ile anılan Gündeş , bu dedikodulara cevap verdi. Kaynarca ile aşk yaşamasının mümkün olmadığını dile getiren Gündeş , `Oktay ile birlikte değilim. Nasıl olur da benim adımı beraberliği olan bir adamla yan yana getirirler. Kendimi bir süreliğine nadasa bıraktım. Uzun süredir hiç kimseyle beraber değilim. Uzun süredir de kimseyle birlikte olmak istemiyorum. Çünkü, sıkı bir stüdyo çalışması içindeyim. Yeni albümümünden de çok ümetliyim. Bir kez daha çok satan albümler listesinde yer alacağına inanıyorum` dedi. | |
|
ebrum Admin
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 34 Nerden : hatay İş/Hobiler : tek hobim ebru gündeşşş ve ebru gündeşle ilgili herşey Lakap : ebrucu Kayıt tarihi : 21/02/08
| Konu: Geri: Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım Cuma Mart 07, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
ebrumfan Admin
| Konu: Geri: Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım Cuma Mart 14, 2008 7:47 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım Perş. Haz. 26, 2008 10:39 am | |
| vay be habere bak ebru abla albüm için stüdyoya girmiş süper bu haber ya alahım inşallah en yakın zamanda çıkar albümüm amin... |
|