Ebru Gündeş Fanclub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ebru Gündeş Fanclub

ebru gündeş hayranlarının tek buluşma noktası Fanclub

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım

3 posters
YazarMesaj
can-efan
Admin
can-efan

İş/Hobiler : tek hobim ve ilgi alanım ebru gündeş

Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım Empty
MesajKonu: Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım   Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım Icon_minitimeSalı Mart 04, 2008 6:50 pm

Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım M3EBRU Gündeş , Kıbrıs Acopulco Otel`de düzenlenen özel gecede sahne aldı. Geçtiğimiz günlerde adı Oktay Kaynarca ile anılan Gündeş , bu dedikodulara cevap verdi. Kaynarca ile aşk yaşamasının mümkün olmadığını dile getiren Gündeş , `Oktay ile birlikte değilim. Nasıl olur da benim adımı beraberliği olan bir adamla yan yana getirirler. Kendimi bir süreliğine nadasa bıraktım. Uzun süredir hiç kimseyle beraber değilim. Uzun süredir de kimseyle birlikte olmak istemiyorum. Çünkü, sıkı bir stüdyo çalışması içindeyim. Yeni albümümünden de çok ümetliyim. Bir kez daha çok satan albümler listesinde yer alacağına inanıyorum` dedi.
https://ebrumfan.yetkinforum.com
ebrum
Admin
ebrum

İş/Hobiler : tek hobim ebru gündeşşş ve ebru gündeşle ilgili herşey
Lakap : ebrucu

MesajKonu: Geri: Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım   Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım Icon_minitimeCuma Mart 07, 2008 2:23 pm

tşkler cnm
https://ebrumfan.yetkinforum.com/
ebrumfan
Admin
ebrumfan

MesajKonu: Geri: Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım   Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım Icon_minitimeCuma Mart 14, 2008 7:47 pm

haber için teşekkürler
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım   Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım Icon_minitimePerş. Haz. 26, 2008 10:39 am

vay be habere bak ebru abla albüm için stüdyoya girmiş süper bu haber ya alahım inşallah en yakın zamanda çıkar albümüm amin...

Gündeş: Kendimi nadasa bıraktım
1 sayfadaki 1 sayfası